کنجد

کنجد

دانه های کنجد ممکن است که کوچک باشند اما مزایای زیادی برای سلامتی دارند. دانه کنجد از گیاه کنجد گرفته شده است و یکی از قدیمی ترین گیاهان روغنی در جهان محسوب می شود. بسیار مقاوم است و میتواند در انواع شرایط آب و هوایی رشد کند. این دانه ها بسیار کوچک هستند، حدود 2 میلی متر عرض و 3 تا 4 میلی متر طول دارند.

 

در اصل آنها بومی هند و قسمتی از آفریقا بوده اند ، اگر چه اکنون بسیاری از کشور های دیگر نیز آنها را به خوبی کشت میکنند. اگر چه این دانه ها روغنی است، اما محتوای چربی آنها تا حد زیادی سالم است به همین دلیل یکی از روغن های سالم برای پخت و پز در سراسر جهان استفاده میشود. دانه های کنجد را میتوان بدون پوست یا با پوست تهیه کرد.

لوبیا

لوبیا

لوبیا برای سلامتی مفید است و یک گزینه سالم برای بیماران مبتلا به آسم و دیابت محسوب می شود و به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند. یک منبع عالی از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین، فیبر غذایی و آهن هستند و حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که برای سلامت ما مفید می باشند. مصرف لوبیا به طور مرتب ،برای مو و پوست مناسب است و از عملکرد مناسب سیستم عصبی و مغز حمایت می کند اما اینها تنها بخشی از خواص لوبیا است که در ادامه بخش سلامت بازار روستا توضیح خواهیم داد.

کدو سبز

کدو سبز

ارزش غذایی کدو سبز

کدو سبز از نظر تغذیه‌ای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب منگنز، ویتامین C، ویتامین A به دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئید‌ها مانند بتاکاروتن منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته می‌شود.